Perkhidmatan MaduPlus

perkhidmatan

Kami di MaduPlus juga menyediakan pelbagai perkhidmatan lain berkaitan industri ternakan madu kelulut kepada masyarakat dan syarikat yang berminat.

Kursus Ternakan Lebah Kelulut MaduPlus

kursus ternakan kelulut

 Kami sedia berkongsi pengalaman dan kepakaran kami dalam aktiviti menternak lebah kelulut serta mengurus perniagaan dalam industri ini kepada semua yang berminat.

Fasiliti Memproses Madu Kelulut MaduPlus

memproses madu kelulut

Dengan fasiliti memproses madu kami sendiri, kami sedia membantu penternak lebah kelulut lain untuk memproses bagi pihak mereka dengan kualiti yang terjamin.

Pum Madu Lebah Kelulut MaduPlus

membekal peralatan

Kami juga membekal peralatan dan perkakasan untuk sebuah ladang lebah kelulut serta lain-lain yang berkaitan dengan pemprosesan madu serta pembungkusan.

kelebihan perkhidmatan kami

Bila Big Boss Turun Padang

pengalaman kukuh

MaduPlus telah melalui pelbagai pengalaman sepanjang mengusahakan ladang ternakan lebah kelilit dan bergiat aktif dalam pemasaran dan pengurusan perniagaan madu kelulut.

fasiliti & ladang sendiri

DEngan kapasiti sedia ada, MaduPlus mampu memberi perkhidmatan yang terbaik dan dengan kemudahan yang lengkap serta mengikut keperluan dan standard pasaran.

rangkaian niaga

DEngan pengalaman mengusahan perusahaan madu kelulut, MaduPlus sekarang memiliki rangaiakan niaga serta rakan usahasama teknologi yang menambah cemerlang perkhidmatan kami.

Share This
Scroll to Top