maduplus mart

Produk madu kelulut dan pelbagai lagi produk berkaitan ternakan kelulut yang dijual secara online di MaduPlus Mart kami.

maduplus

Produk Madu Kelulut

Semua produk adalah daripada ladang kami sendiri yang asli, organik dan dijamin telah diproses dengan kaedah terbaik dan halal. Jemput layari produk-produk yang telah kami sediakan untuk anda. Kami boleh menerima pembayaran melalui internet banking dan kad kedit/debit.

maduplus

Perkakasan Ternakan Lebah

Pelbagai produk berkaitan industri ternakan lebah kelulut untuk kami kongsikan bersama mereka yang berminat dengan penternakan lebah kelulut. Hubungi kami jika anda perlukan maklumat lanjut berkenaan produk-produk yang kami sediakan.

Produk madu kelulut Kami sedia dipesan anda tetapi berikut ialah makluman sebelum anda membuat pesanan..

Untuk membuat pesanan anda diminta untuk mendaftar sebagai pengguna laman web ini untuk membolehkan anda mendapat maklumat pesanan anda dengan selengkapnya. Pendaftaran boleh dibuat semasa membuat pembayaran daripada bakul belian. Pastikan anda memiliki email dan boleh diekses untuk tujuan penghantaran resit jualan dan maklumat-maklumat penghataran daripada kami.

Untuk makluman kami menggunakan sistem terima bayaran kredit kad daripada: PayPal dan Internet Banking daripada sistem: BillPlz

Share This
Scroll to Top