Pekej Asas Penternak Lebah Kelulut

RM7,000.00

Pekej ternakan lebah kelulut tahap asas dengan 10 koloni termasuk kursus, benih pokok makanan lebah, toppings dan juga bimbingan terus daripada MaduPlus. Sesuai kepada mereka yang baru memulakan perusahaan ternakan dan memproses madu lebah kelulut.

Description

Pekej Ternakan Kelulut Peringkat Asas

Ladang Satelit Ternakan Lebah Kelulut

Anda kini sedang mencari peluang untuk melabur dalam usaha pertanian dengan kos yang efektif dan dalam kawasan yang terhad. Perusahaan madu lebah adalah amat sesuai untuk anda. Madu lebah kelulut adalah terkenal sebagai satu makanan kesihatan dan mendapat permintaan ramai.

Adakah anda ingin belajar mengusahakan penternakan lebah kelulut? Anda perlukan pekej khusus untuk mereka yang beginner? MaduPlus menawarkan Pekej penternak kelulut peringkat asas dengan spesifikasi berikut:

  1. 10 koloni lebah kelulut Heterotrigona Itama (kotak topping + penghantaran)
  2. 1x kursus Asas penternakan Lebah Kelulut (2H1M Hulu Langat, Selangor)
  3. Anak pokok sumber makanan lebah kelulut (lump sum) termasuk:
    • Honolulu Creepe, Bidan, Selasih, Tunora, dan sebagainya
  4. Warranty dan Lawatan Susulan
    • 1 minggu 1 to 1 basis
    • Lawatan tapak 1/bulan selama 3 bulan

Perusahaan madu kelulut adalah satu perusahaan yang menguntungkan. Ini di sokong oleh permintaan produk yang asli yang dikatakan lebih berkhasiat dan bermanafaat kepada kesihatan. Sumber : “Malay Mail Online”

Penternakan lebah kelulut juga dikenalpasti memberikan pulangan dan pendapatan yang lumayan. Sumber :“Sinar Harian”

Anda juga disarankan memiliki ruang kawasan yang bersesuaian untuk ternakan lebah kelulut. Antara kawasan yang bagus termasuklah kebun buah, kebun bunga dan sebagainya yang bersesuaian sebagai habitat lebah kelulut.

Oleh yang demikian, kepada anda yang berminat, kami di MaduPlus telah menyediakan pekej ternakan lebah kelulut seperti dinyatakan di atas. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami melalui pautan dalam laman web kami ini.

Share This