Madu Kelulut 200 gram

RM75.00

Madu Kelulut Pek Peribadi daripada MaduPlus dijual dengan harga RM75 setiap botol. Kandungan madu untuk setiap pek adalah 200 gram. MaduPlus menjamin kualiti dan keaslian madu kelulut yang disediakan adalah madu kelulut asli dan organik.

Berikut adalah jumlah stok pek madu kelulut peribadi yang tersedia untuk tempahan dan pesanan anda:

289 in stock

Want a discount? Become a member!

Description

Madu Kelulut Pek Peribadi

Kemungkinan anda baru bermula untuk mencuba madu kelulut. MaduPlus menyediakan madu kelulut pek peribadi dengan jumlah 200 gram madu khusus untuk anda. Jumlah ini bersesuaian dengan pengambilan sebanyak satu sudu teh sehari (yang kemudiannya dibancuh dalam air kosong 100-150ml) setiap pagi. 1 sudu teh dianggar berjumlah 5mg madu kelulut.

Saranan Pengambilan Madu Kelulut

Setiap individu dewasa disarankan mengambil madu kelulut dalam jumlah dan kaedah seperti berikut:

A. Sekali setiap hari sebelum sarapan pagi dengan jumlah 1 sudu teh madu (5 gram) secara terus atau dibancuh dengan 100-150ml air kosong.

B. 2 kali setiap hari dengan jumlah 1 sudu besar (15 gram) setiap hari secara terus atau mengikut bancuhan air kosong seperti di atas. Pertama sewaktu sebelum sarapan dan kemudainnya sekali lagi sebelum tidur.

Pengambilan adalah mengikut keperluan individu dewasa. Saranan A sesuai untuk kanak-kanak. Sukatan yang disarankan adalah untuk memastikan anda merasai keberkesanan madu lebah kelulut kepada kesihatan dan kelestarian hidup anda.

Additional information

Weight 0.25 kg

You may also like…

Share This